ADVANCED PROGRAM Hilton Nashville Downtown Thursday - October 24, 2024

- 8:00 am Registration & Breakfast Buffet
- 9:00 am Program Overview: Lou Weller
- **9:10 am Recent Developments:** Overview of Cases, Legislation and Rulings in the **(20 min)** past year
- Mary Foster
- 9:30 am Exchanges by S Corporations
- (60 min) Steve Breitstone, Todd Keator, Lou Weller
- 10:30 am Break
- 10:45 am Exchanges Involving Foreclosures and Underwater Property
- (60 min) Kevin Thomason, Bob Schachat, Dave Shechtman
- 12:00 pm Luncheon with Faculty: Networking Opportunity
- 1:45 pm Crypto, Tokenization & Section 1031
- (60 min) Chris Cunningham, Jared Kassan, Matt Rappaport
- 2:45 pm Break
- 3:00 pm Exchanges In and Out of Delaware Statutory Trust Interests
- (60 min) Lou Weller, Kevin Thomason, Joyce Welch
- 4:00 pm Interaction of Section 1031 and Depreciation and Other Recapture (60 min) Provisions

Mary Foster, Steve Breitstone, Marty Verdick

- 5:00 pm Adjourn
- 5:30 pm Reception for All Attendees

ADVANCED PROGRAM Hilton Nashville Downtown Friday - October 25, 2024

7:30 am	Breakfast Buffet
8:30 am (60 min)	1031(f) Conundra: Who is Related, When is Tax Avoidance Avoided? <i>Bob Schachat, Chris Cunningham, Todd Keator</i>
9:30 am (60 min)	Exchanges Involving Spouses Mary Foster, Kevin Thomason, Matt Rappaport
10:30	Break
10:45 am (45 min)	The Corporate Transparency Act and Section 1031 Chris Cunningham, Mary Foster, Jared Kassan
11:30 am (45 min)	"Held For" Issues and Pre and Post Exchange Transfers Todd Keator, Bob Schachat, Dave Shechtman, Lou Weller
12:15 pm	Lunch on your own
2:00 pm (60 min)	Annual Review of State Law Issues Affecting Exchanges Matt Rappaport, Jared Kassin, Marty Verdick, Joyce Welch
3:00 pm (60 mins)	Annual Review of Ethical Issues for QIs and Advisors in Exchanges Steve Breitstone, Mike Alfano, Dave Shechtman
	This session qualifies for 1.0 hours Ethics Credits for CPE and CES® This session qualifies for 1.0 hour Ethics for MCLE
4:00 pm	Break
4:15 pm (45 mins)	General Session: Questions and Wrap Up on all Topics. All Faculty
5:00 pm	Adjourn